Vacaturetijd!

Slaap je graag uit, zit je graag de hele dag voor de TV, speel je het liefste continu spelletjes op je telefoon en sta je 5 minuten voor de werkdag voorbij is al met je jas aan te wachten? Dan zoeken wij jou niet!

Hou je van aanpakken, een geintje op zijn tijd, heb je een proactieve instelling en val je niet om bij een beetje bloed? Dan zoeken we mogelijk jou wel!

Dutch Medical Event Service is gespecialiseerd in medische hulpverlening op evenementen. Gezien de vraag naar professionele hulpverleners steeds groter wordt zijn wij op zoek naar versterking voor ons team!

Wat ga je doen?

– Allereerst natuurlijk mensen helpen die jouw (medische) hulp nodig zijn.
– Zorgen voor de materialen aanwezig op je post.
– Voorraad controleren
– de medische posten netjes houden
– Diverse ondersteunende facilitaire zaken, transport van materialen, onderhoud aan voertuigen indien je dit leuk vindt.
– En heel veel kleine taken die je tegen komt wanneer je met ons mee draait.

Wie zoeken we?

In beginsel zoeken we iemand die meerdere keren in het jaar beschikbaar is. Ben je wat ouder? Geen probleem, fysiek moet je wel wat kunnen, het gebeurt niet elke dag, maar indien nodig moet je wel kunnen tillen of op de grond kunnen werken.

Wat krijg je van ons?

– Gezelligheid
– Een hond om te aaien
– Alle faciliteiten om je werk goed te kunnen uitvoeren
– Zoveel koffie of thee als je wilt
– Een eerlijke vergoeding
– Doorgroei mogelijkheden
– Aanbod van diverse cursussen en klinische lessen of bijvoorbeeld het behalen van een rijbewijs.

Wat verwachten we van je?

– In bezit van een geldig EHBO diploma of bereid zijn deze te behalen. OF een geldig diploma Verzorgende IG, verpleegkunde, doktersassistent of BMH student. (Ook artsen, al dan niet in opleiding nodigen we uit om te reageren)
– Bereid om een aanvullende training evenementen hulpverlener te volgen.
– Werkervaring is handig, maar geen must.
– Per direct beschikbaar meerdere dagen in het jaar inzetbaar.
– Je woont in Noord-Nederland.
– Bereid om alle voorkomende diensten te draaien.
– Bereidheid tot volgen van trainingen en scholing.

Wil jij onze nieuwe koning van het evenement, en onze steun en toeverlaat in het gehele bedrijf worden? Reageer dan snel en vul het onderstaand formulier in.

Wil jij onze nieuwe koning van het evenement, en onze steun en toeverlaat in het gehele bedrijf worden? Reageer dan snel en stuur je sollicitatie hieronder